Blogg på din webbsida

Användarbetyg:  / 0
DåligtBra 

Meningen med denna blogg är att vi ska dela med oss av våra tankar och de senaste nyheterna inom branschen, diskutera ämnen som berör branschen och därmed skapa värde och nytta för våra besökare och kunder.

Varje modern företag borde vilja kommunicera med sina kunder och intressenter genom sociala medier. Att blogga är ett mycket bra sätt att kommunicera. Man sänder ut budskap som kan läsas, besvaras, diskuteras och delas ut på internet. På detta sätt når man fler och skapar mervärde för företaget. Att blogga behöver inte vara svårt, vissa gillar ett publicera C-uppsatser och andra berätta om vardagen. Man väljer själv hur man vill kommunicera och forma sitt varumärke. Många företagare som vi har mött har varit rädda och försiktiga med att använda sig av bloggar.

En del menar att de inte har resurser och tid att lägga på en blogg och om de ens har det vet de inte vad de ska skriva om. Sanningen är att en blogg hjälper företaget mer än man tror, om innehållet förstås är relevant och intressant för läsarna. Många livnär sig idag endast genom att blogga, kanske inte detta passar alla men att blogga hjälper även till med en webbsidas sökordsoptimering och har man unika och intressanta artiklar och blogginlägg kan man få högre placeringar på sökmotorer som leder till tillväxt och fler kunder.

Starta en blogg till din webbsida idag! Om du inte vet hur man gör det så kan vi hjälpa dig med det.

 

 

#Stockbeatz #Blogg #Marknadskommunikation #Reklam

Stockbeatz on Twitter: